Este es un evento pasado. El registro está cerrado. Ver más eventos de AMCHAM Malaysia

Detalles del Evento

AMCHAM would like to invite HR Professionals to attend 2 exclusive sessions specially organised for members only on August 25, 2016 from 2:30 - 5:30p.m. followed by an evening of networking from 5:30-7:00p.m. at Equatorial Hotel Penang.

The first session by TalentCorp will start at 2:30 - 4:00p.m. Mr Tan Keat Meng, Manager of Foreign Talent Facilitation & Shared Services will be providing members with the latest updates on the following areas:-
  • New requirement for Employment Pass (Category I, II and III)
  • Sharing on updated statistics of Employment Pass across all sectors in Malaysia
  • Updates on TalentCorp’s programs and initiatives, including new programs

The HR Dialogue will bring together Senior HR Leaders within our membership, Sam Haggag, Country Manager of Manpower Group, Suresh Chandra, HR Director of Intel and Peter Lee, HR Manager of Celestica sharing best practices and case studies on "How to effectively use Employee Engagement Programs in your organisation". This session will take place from 4:00 - 5:30p.m.

Don't miss this first ever HR Dialogue in Penang organised by AMCHAM as we discuss on ways 'how using employee engagement surveys to drive bottom line, how do you foster better employee relations through an audit process and focus groups' and 'Engaging a Global Workforce by Building a Virtual Community'

Seats are limited and on a first come first serve basis. We encourage Senior HR Professionals to join this interactive session.

We will end the day with a networking evening over canapes and drinks in a casual evening setting from 5:30 - 7:00p.m.

If your interested to register, kindly contact Ms Nadeeka Sarah at nadeeka@amcham.com.my or Ms Kay at kay@amcham.com.my

* Please note that the Briefing by TalentCorp and the HR Dialogue is strictly for Members only. The Networking Session is open to Members and Non Members.

Agenda

14:00

30 mins

Registration & Arrival of Guests

14:30

35 mins

Welcome Note by AMCHAM

15:05

55 mins

Briefing by TalentCorp - New Updates

16:00

20 mins

Using Employee Engagement Surveys to Drive Bottom Line

16:20

20 mins

How do you foster better Employee relations through an audit process and focus groups

16:40

20 mins

Engaging a Global Workforce by Building a Virtual Community

17:00

30 mins

Interactive Discussion

17:30

19:00

Networking Reception

Conferenciantes

Entradas

Member (Inclusive of 6% GST)

Entrance to TalentCorp Briefing, HR Dialogue and Networking Reception

Precio de Miembro RM 80
Non-Member (Inclusive of 6% GST)

Entrance to Networking Reception ONLY

RM 150
Menú