This is a past event. Registration is closed. View more events from AMCHAM Malaysia

Home

To celebrate America’s 241st Independence Day, the American Malaysia Chamber of Commerce (AMCHAM), in collaboration with our partners, First Solar, Jabil, Hotel Equatorial Penang, Plexus, Venessa Diamonds and Smart Modular Technologies will again celebrate this special occasion on July 12, 2017 at the Hotel Equatorial Penang with the presence of H.E. the U.S. Ambassador Kamala Lakhdhir and the Penang Chief Minister, the Right Honorable Lim Guan Eng.

This event is fully supported by the U.S. Embassy in demonstrating the growing strength of the bilateral relationship between Malaysia and the United States and to support a worthy cause which would benefit less fortunate children. Last year, a sum of RM178,200 was raised and channelled to Dreamz Foundation, Tech Dome Penang, and the AMCHAM Scholarship Fund. For this year, we have identified charity organisations for the event, namely School For Mentally Retarded Children Dato Keramat, Penang Ru Yi Home Association, and more to be identified.

We would, therefore, like to take this opportunity to appeal for your kind support for this Gala Dinner in celebration of U.S Independence Day and also fundraising for charity causes by taking up one of the sponsorship packages which we have available. We sincerely hope that you would extend your support to make this event a success.

If you are interested to become a sponsor, please contact the sponsorship management team, Ms. Ving Leong at 04 401 6776 or email ving.kh.leong@firstsolar.com or Ms. Nadeeka Sarah at 03 2283 3407 or email nadeeka@amcham.com.my

Agenda

6:30 PM

50 mins

Guest Arrivals & Cocktail Reception

7:20 PM

10 mins

Guests to be seated in ballroom

7:30 PM

10 mins

Welcoming Speech by MC & Organising Chairman

7:40 PM

10 mins

The Marching In by U.S. Marines, The Lowering of Flag, & Toasting Ceremony

7:50 PM

15 mins

Recognition of Sponsors & Beneficiaries

8:05 PM

55 mins

Gala Entertainment by Live Band

9 PM

60 mins

Live Auction and Raffle Draw Sessions

10 PM

10:05 PM

Thank You & The End

Speakers

  • HL

    H.E. Kamala Shirin Lakhdhir

    Ambassador at U.S. Embassy in Malaysia

  • TL

    The Honorable Lim Guan Eng

    Chief Minister at Penang

    Read Bio

Tickets

Individual Ticket (Inclusive of GST)
RM 350
Corporate Table (Inclusive of GST)

Seats 10pax

RM 3,500
Menu