Registration for this event has been suspended.

Event Details

AMCHAM is pleased to invite you to its Annual Penang Dialogue 2017 with the Honorable YAB Lim Guan Eng, Chief Minister of Penang and H.E. Kamala Shirin Lakhdhir, U.S. Ambassador to Malaysia on October 5, 2017, from 11:00 a.m. - 2:00 p.m. venue to follow.

Please join us for a short Panel program on 'Strategies in Enhancing the Global Value Chain' discussed by industry captains and to a conversation on U.S. and Malaysia bilateral relationship with the Chief Minister of Penang YB Tuan Lim Guan Eng on the contribution of U.S. companies to the economy standard in Penang, as well as new initiatives of the year to improve working relationships with the U.S. investors.
​​
Due to overwhelming response each year, we would encourage you to register early to avoid disappointment as we're unable to accommodate last minute requests.

Sponsorship Packages will follow.

Kindly contact Ms. Nadeeka Sarah at nadeeka@amcham.com.my for more information.

Agenda

10:30 AM

30 mins

Registration & Arrival of Guests

11 AM

5 mins

Welcome Note by AMCHAM

11:05 AM

35 mins

Panel Program "Strategies in Enhancing the Global Value Chain"

11:40 AM

20 mins

Networking before Arrival of Guests of Honor

12 PM

10 mins

Welcome Note by AMCHAM President

12:10 PM

10 mins

12:20 PM

15 mins

12:35 PM

40 mins

Lunch is Served

1:50 PM

2 PM

Closing Remarks

Speakers

  • HL

    H.E. Kamala Shirin Lakhdhir

    Ambassador at U.S. Embassy in Kuala Lumpur

  • The Honorable YAB Lim Guan Eng (Chief Minister  at  Penang)

    The Honorable YAB Lim Guan Eng

    Chief Minister at Penang

  • YBhg Dato Wong Siew Hai (MAEI Chairman  at  AMCHAM)

    YBhg Dato Wong Siew Hai

    MAEI Chairman at AMCHAM

Menu