Event Details

AMCHAM and Malaysian Dutch Business Council (MDBC) will host a business networking evening on Wednesday, December 6, 2017 at Heineken Malaysia Berhad from 6:30 p.m. to 9:30 p.m. Join us on this relaxing evening to enjoy the good food and make new contacts...."Sometimes, all it takes....is a handshake to grow your business".

Agenda:
5:30 pm: Arrival of guests for brewery tour*
6:00 pm: Tour of brewery*

6:30 pm: Arrival of guests for networking
7:00 pm: Networking begins
7:30 pm: Welcome Remarks
7:45 pm: Dinner and networking
9:30 pm: End

*If you're interested to join the brewery tour, please register early and indicate your interest in the remarks/notes column. The tour is limited to 20 persons only.

For more information, please contact Ms Elyna Ngu at elyna@amcham.com.my and we look forward to seeing you!

Agenda

5:30 PM

30 mins

Registration & Arrival of Guests for the Brewery Tour only

6 PM

30 mins

Brewery Tour Begins

6:30 PM

30 mins

Registration & Arrival of Guests

7 PM

30 mins

Networking Begins

7:30 PM

15 mins

Welcome Remarks by AMCHAM and MDBC

7:45 PM

105 mins

Dinner and Networking Continues

9:30 PM

9:35 PM

Networking Ends

Tickets

Member Price (Inclusive of 6% GST)
Members only price RM 100
Member Company Price (Inclusive of 6% GST)
RM 100
Non-Member Price (Inclusive of 6% GST)
RM 150
Menu