This is a past event. Registration is closed. View more events from AMCHAM Malaysia

Event Details

AMCHAM invites you to join us to celebrate Thanksgiving on Thursday, November 16, 2017 from 11:00 a.m. - 2:00 p.m. at the JW Marriott Hotel Kuala Lumpur.

Commemorating the most of American holidays will be Y. B. Dato' Seri Ong Ka Chuan, Second Minister of International Trade & Industry, H.E. Kamala Shirin Lakhdhir, U.S. Ambassador to Malaysia, Ramzi Toubassy, AMCHAM President and AMCHAM Board of Governors. You will be treated to a traditional Thanksgiving feast with all the trimmings.

This festive event is an exceptional time where we celebrate to friendships, diversity and show our gratitude for the good things in our lives. Please join us to meet members of the Chamber, local and international business leaders, whether you are American or any other nationality we welcome you to join this special meal with us.

Coinciding with the Thanksgiving theme of gratitude and appreciation, AMCHAM would like to take the opportunity to recognize AMCHAM members that had demonstrated best practices in creating long-term economic and social value with their CSR/corporate citizenship activity or program.

MY AMCHAM CARES was launched in April, earlier this year, with the aim to raise awareness of CSR and corporate citizenship and to provide a basis to benchmark CSR programs, engage with other key stakeholders in CSR, and to share best practices to develop sustainable programs for the future. Please click here to find out more about the program and view our latest CSR spotlight.

Due to overwhelming response each year, we would encourage you to register early to avoid disappointment as we're unable to accommodate last minute requests.

Sponsorship Packages are now available. Kindly contact Ms. Elyna at elyna@amcham.com.my for more information.

Agenda

11 AM

60 mins

Registration & Arrival of Guests

12 PM

5 mins

Arrival of Y. B. Dato' Seri Ong Ka Chuan, Second Minister of International Trade & Industry and H.E. Kamala Shirin Lakhdhir, U.S. Ambassador to Malaysia

12:05 PM

5 mins

Welcome Remarks by AMCHAM

12:10 PM

5 mins

Remarks by H.E. Kamala Shirin Lakhdhir, U.S. Ambassador to Malaysia

12:15 PM

5 mins

Remarks by Y.B. Dato' Seri Ong Ka Chuan, Second Minister of International Trade & Industry

12:20 PM

10 mins

Turkey Carving Ceremony

12:30 PM

40 mins

Lunch Begins

1:10 PM

20 mins

MY AMCHAM CARES Recognition Ceremony Begins

1:30 PM

5 mins

Acknowledgement of our Corporate Sponsors and Closing Remarks

1:35 PM

25 mins

Lunch and Networking Continues

2 PM

2:05 PM

Program Ends

Speakers

  • Y.B. Dato

    Y.B. Dato' Seri Ong Ka Chuan

    Minister II at Ministry of International Trade and Industry of Malaysia

  • H.E. Kamala Shirin Lakhdir (Ambassador to Malaysia  at  U.S. Embassy in Kuala Lumpur)

    H.E. Kamala Shirin Lakhdir

    Ambassador to Malaysia at U.S. Embassy in Kuala Lumpur

  • Ramzi Toubassy (Chief Executive Officer  at  AmMetLife)

    Ramzi Toubassy

    Chief Executive Officer at AmMetLife

Tickets

Member Price (Inclusive of 6% GST)

Staff of member company who is registered at AMCHAM as a representative of the organization.

Members only price RM 300
Member Company Price (Inclusive of 6% GST)

Staff of a member company who is not registered at AMCHAM as a representative of the organization.

RM 300
AMCHAM Partner Price (Inclusive of 6% GST)

Special Price for members of American Association of Malaysia (verification will be required)

RM 300
Menu